Inici de sessió d'usuari

Convocatòria del Programa per a Talents Emprenedors/res “ Prototipa el teu futur”
Edició/ 20 de Octubre de 2021

Els projectes seleccionats podran desenvolupar-se a les instal·lacions Green Fab Lab de Valldaura i disposaran de 1.000 euros per adquirir materials i eines.

El centre d'innovació Valldaura Labs de l'IAAC (Institute for Advanced Architecture of Catalonia), en associació amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, posen en marxa una convocatòria per a emprenedors i emprenedores ecològics i digitals Prototipa el teu futur. L'objectiu d'aquest programa és desenvolupar projectes o idees centrades en la transició ecològica i digital. Mitjançant un programa de suport tecnològic i professional, les persones emprenedores rebran ajuda per desenvolupar un prototip que pugui conduir a crear una iniciativa empresarial o professional.

S’escolliran d'una a tres iniciatives que podran desenvolupar-se en les instal·lacions del Green Fab Lab de Valldaura (que compta amb impressores 3D, màquines làser, CNC i altres) i rebran el suport d'experts que ajudaran a desenvolupar els prototips i, si escau, a impulsar els projectes. A més de la infraestructura de Valldaura, cada projecte disposarà de 1.000 euros per adquirir materials i eines.

Les iniciatives poden estar relacionades amb l’ecologia i amb qüestions que tinguin especial sentit desenvolupar-les a Collserola, com per exemple l’alimentació, l’energia, la construcció, els biomaterials, la mobilitat ecològica o qualsevol altre tema que contribueixi a crear ciutats i territoris sostenibles.

Calendari

  • Termini de presentació de propostes: fins el 15 de novembre de 2021
  • Anunci de resultats: 22 novembre 2021
  • Inici del programa: 29 novembre 2021
  • Finalització prototips: Mínim 45 dies, màxim 90 dies.
  • Els candidats hauran de presentar la següent documentació:
    • Un currículum (màxim una pàgina en DIN A4)
    • Descripció del projecte (màxim tres DIN A4 incloent textos i imatges)

La informació ha de ser enviada abans de les 23.59 hores del 15 de novembre de 2021 a consolidacioiempresa@cerdanyola.cat

Les persones candidates han de ser majors de 18 anys empadronades a Cerdanyola de Vallès.

Cartell Programa Prototipa el teu futur


Per a més informació
Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica. Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
Av. Roma, s/n
consolidacioiempresa@cerdanyola.cat
935 947 050

Comparteix