Inici de sessió d'usuari

Convocatòria DigiCirc 'Ciutats circulars': programa d'acceleració de pimes amb solucions digitals pels reptes proposats
Edició/ 26 de Novembre de 2020

Organitzaran 3 programes d’acceleració empresarial, en línia i físics, per donar suport a la innovació de les pimes / startups per al domini de l’economia circular, ajudant-los a fer ús de les tecnologies digitals. Es centren en 3 àrees temàtiques: 
 
- ciutats circulars 
- bioeconomia i 
- economia blava 

  

Amb la seva primera convocatòria oberta, DigiCirc seleccionarà un mínim de 15 consorcis, formats per almenys 2 pimes / start-ups, desenvolupant solucions innovadores per afrontar els reptes de les ciutats circulars que es presenten a continuació. Les pimes tindran l’oportunitat d’utilitzar la plataforma DigiCirc Matchmaking per buscar altres pimes en cas que necessitin un soci per construir un consorci. 
 
Els consorcis seleccionats obtindran un finançament directe de fins a 20.000 € i integraran un programa de suport a la innovació de 12 setmanes altament intensiu i innovador, dividit en dues fases, per desenvolupar el seu pla de negoci i adaptar la seva solució a l’àrea objectiu (fase 1); i demostrar les seves solucions en un entorn rellevant i donar forma a la seva estratègia comercial (fase 2). 

 
Al final del programa d’acceleració, se seleccionaran cinc consorcis per rebre un finançament addicional de 100.000 €. Disposaran de fins a 6 mesos per desenvolupar el seu prototip i fer proves en un entorn operatiu a la vista d’un llançament comercial. 

 
 

Els sol·licitants han d’enviar les seves propostes per a un dels temes / reptes següents: 

  1. Ciutats autònomes
  2. Gestió de residus
  3. Consum responsable
  4. Educació 

Data límit: 14/01/2021 

Font:http://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-actuacio/afers_exteriors/ue/fons_europeus

Comparteix