Inici de sessió d'usuari

Convocatòria INNO4COV-19: Solucions innovadores en la lluita contra el coronavirus
Edició/ 24 de Novembre de 2020

El projecte INNO4COV-19 finançat per la UE amb 6,1 milions d’euros es compromet a donar suport a la comercialització de nous productes a tota Europa per combatre la COVID-19 durant els propers dos anys. 
 
A la recerca del desenvolupament ràpid de productes, des de tecnologies mèdiques fins a solucions de vigilància, el projecte impulsarà la innovació per fer front al nou coronavirus, reforçant el lideratge tecnològic europeu i dinamitzant un sector industrial capaç de protegir la seguretat i el benestar dels ciutadans.

La missió d’INNO4COV-19 és crear una plataforma “lab-to-fab” i un recurs de col·laboració on les empreses i laboratoris de referència trobin les eines per desenvolupar i implementar tecnologies innovadores, des de l’avaluació de la idea fins a l’explotació del mercat. 

INNO4COV-19 està configurat per ajudar fins a 30 casos de prova i aplicacions de diverses àrees que abasten des de tecnologies mèdiques, sistemes de vigilància ambiental, sensors, protecció dels treballadors sanitaris i intel·ligència artificial i mineria de dades. 
 
Per aconseguir-ho, INNO4COV-19 atorga la meitat del pressupost per donar suport a empreses seleccionades mitjançant un nombre fixat de convocatòries obertes durant el primer any del projecte. 

La primera convocatòria s’obrirà el 2 de novembre de 2020 en diverses plataformes. Els guardonats rebran fins a 100.000 euros cadascun i es beneficiaran de l’experiència tècnica, reguladora i empresarial del consorci INNO4COV-19. 

Són elegibles empreses o petits consorcis d’empreses establerts en un dels estats membres de la UE o països associats a H2020. 
Els sectors d’atenció poden incloure temes relacionats amb la salut / medicina / biotecnologia / biofarmàcia i TI (p. ex. robòtica, automatització, electrònica, nanotecnologia, etc.). 

Font:

http://exteriors.gencat.cat/

Comparteix