Convocatòria per l’acceleració de start-ups
Edició/ 14 de Juliol de 2021

L’EIT Digital IVZW i l’EIT Digital Accelerator IVZW organitzen un concurs d’innovació paneuropeu en cinc àrees temàtiques amb l’objectiu d’arribar, identificar i donar suport a les millors ampliacions de tecnologia digital europea que operen al domini de la nova iniciativa Bauhaus europea i se centren en el ràpid creixement del seu negoci a Europa i a tot el món. 

Les quatre empreses seleccionades guanyen 12 mesos de serveis de suport dedicats en accés internacional al mercat i accés al finançament per part de l’equip d’acceleradors digitals EIT per valor de 48.000€. Obtindran assistència individual per a la creació de clients potencials i presentacions a clients i inversors internacionals. 

La convocatòria busca ampliar l’àmbit de les tecnologies digitals. En particular, les sol·licituds s’han d’ajustar a una de les cinc àrees temàtiques següents: 

  • Indústria digital 
  • Ciutats digitals 
  • Benestar digital 
  • Tecnologia digital 
  • Finances digitals 

  

S’hi poden presentar les start-ups europees de “deep tech” de ràpid creixement en fase de creixement (scaleups) amb una oferta de productes diferenciadora que aprofita tecnologies digitals sofisticades i difícils de reproduir.

Data límit: 06/08/2021 

Font:

https://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/ue/fons_europeus/

Més informació:

https://www.eitdigital.eu/our-messages/calls-tenders/new-european-bauhaus-acceleration-pilot-call/

 
Comparteix