Inici de sessió d'usuari

Convocatòria per a projectes de les àrees de Ciències de la vida, mèdiques i de la salut.
Edició/ 8 de Gener de 2021

CaixaImpulse s’adreça als centres de recerca que estiguin treballant en projectes que generin valor per a la societat, principalment centres universitaris, hospitalaris i altres centres de recerca o entitats sense ànim de lucre adreçades a la investigació.

Transferint el coneixement dels centres de recerca al mercat, tota la societat es pot beneficiar dels avenços i els descobriments científics. Per això, CaixaImpulse ofereix als centres de recerca:

 

 • Un programa d’acompanyament expert, que inclou el suport de mentors de referència en aquest àmbit.

 • Una aportació econòmica de fins a 300.000 € per finançar el disseny i la implementació d’accions de valorització.

 • Oportunitats de col·laboració i negoci amb diferents empreses, emprenedors i inversors.

 • Assessorament i ajuts a la formació i el disseny del projecte.

El programa dóna suport a projectes innovadors al llarg d'àmplies etapes de desenvolupament: des d'etapes inicials de validació fins al punt d'atracció d'inversió privada o l'establiment d'acords amb la indústria. El programa es divideix en dues convocatòries diferenciades:

 • Validate: dóna suport als projectes d'investigació en etapes primerenques (TRL 1-4) per validar l'actiu i definir un pla de valorització.
  CaixaImpulse Validate

 • Consolidate: dóna suport a projectes innovadors en etapes més madures (TRL4 o superior) que tenen estratègies sòlides de PI i de comercialització per aconseguir etapes atractives d'inversió privada i apropar-los al mercat.
  CaixaImpulse Consolidate

 • Fi data de convocatòria: març del 2021

Font:
https://fundacionlacaixa.org/ca/caixaimpulse
Comparteix