Inici de sessió d'usuari

Crida als emprenedors perquè utilitzin el Viver d’Empreses
Edició/ 25 de Març de 2013
Les persones emprenedores que vulguin utilitzar el Viver d’Empreses han de registrar les peticions a través de l’Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) municipal. La convocatòria restarà oberta 20 dies hàbils des de l'endemà de la seva publicació al Butlleti Oficial de la Diputació de Barcelona el 21 de març de 2013

Transformar una idea en una empresa competitiva és possible a Cerdanyola del Vallès gràcies a la nova proposta municipal del Viver d’Empreses - Espai Coworking, gestionat des del Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica. Es tracta d’un espai que oferirà a les persones emprenedores despatxos amb mobiliari amb connexió wifi en tot l’edifici, sala de reunions, suport administratiu, espai coworking per a professionals autònoms i assistència tècnica i suport en la consolidació de l’empresa.

El Viver d’Empreses disposa de 10 espais per als emprenedors en una iniciativa que és pionera a Cerdanyola.

S’ha obert la convocatòria de sol·licituds d'accés al viver d'empreses - espai coworking. La convocatòria restarà oberta 20 dies hàbils des de l'endemà de la seva publicació al Butlleti Oficial de la Diputació de Barcelona el 21 de març de 2013.

Per a més informació sobre el Viver d’Empreses i com presentar les sol·licituds d’ús cal dirigir-se al Servei Municipal d'Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica, personalment o a través de l’adreça electrònica consolidacioiempresa@cerdanyola.cat  amb còpia a canserra@cerdanyola.cat  sol·licitant-ho. El personal tècnic municipal tramitarà la petició.

El viver d’empreses

És un nou servei municipal pensat perquè s’allotgin les empreses de nova creació, de zero a dos anys, gaudint d’uns serveis d’infrastructura, subministres, serveis administratius a costos molt baixos i d’assistència tècnica, generalment sense cap cost.

Els objectius dels vivers d’empresa són els de preparar a les noves empreses durant el seu període de consolidació per ser més competitives en el mercat i així augmentar el seu grau de supervivència, evitar que els costos fixes les ofeguin durant els primers anys de vida, generar ocupació en el territori i incrementar el teixit productiu local.

Documents:

  1. Reglament de l'Espai
  2. Anunci del BOP
  3. Sol·licitud de viver d'empreses
Comparteix