Inici de sessió d'usuari

Del 24 al 28 de juliol, matrícula dels estudiants de la 2a assignació
Edició/ 22 de Juliol de 2015

Del 24 al 28 de juliol, es matricularan els estudiants que hagin obtingut la seva plaça a la segona assignació, que es farà pública aquest dijous, 23 de juliol. Es pot consultar el web de matrícula de la UAB o trucar al servei d'atenció (93 581 11 11) operatiu de 10 a 18 h, de dilluns a divendres.

El 23 de juliol, es farà pública la segona assignació de places. Els estudiants assignats es matricularan a la UAB entre el 24 i el 28 de juliol. La informació sobre cada grau es troba al web de matrícula.

Cal tenir present que els estudiants que no es matriculin en aquestes dates perdran la plaça assignada. En el cas dels estudiants que han assolit entre la segona i la vuitena preferència, un cop matriculats, poden optar per continuar al procés de reassignació per intentar millorar la seva assignació: han de fer el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places" al web Accesnet de la Generalitat entre el 23 de juliol i l'1 de setembre. En el cas d'aconseguir millorar-la, l'estudiant es matricularia al setembre i li seria retornat l'import de la matrícula de juliol.

Assistència a la matrícula

El procés de matrícula pot requerir la realització de tràmits addicionals previs i/o posteriors. Per això, la UAB posa a la disposició dels nous estudiants el manual de matrícula i el web de matrícula. La UAB ha desenvolupat també un simulador de preus de matrícula amb l'objectiu d'orientar els alumnes sobre el preu total de la seva matrícula a partir dels preus fixats per la Generalitat.

Per resoldre qualsevol dubte, la UAB ofereix un servei d'atenció telefònica sobre matrícula -93 581 11 11- operatiu de 10 a 18 h, de dilluns a divendres.

Pagament ajornat

Si es vol optar per aquesta modalitat, la UAB ofereix tres terminis de pagament, distribuïts de la manera següent: al primer termini, a partir del moment de formalitzar la matrícula, es carregaran les taxes administratives i els altres serveis, més el 30% de l’import dels crèdits matriculats; al segon termini, a partir del 15 de novembre, es carregarà el 30% de l’import dels crèdits matriculats; i, al darrer termini, a partir del 20 de desembre, es carregarà el percentatge restant, el 40% de l’import dels crèdits matriculats.

Més Informació: Matrícula

Font: web UAB

Comparteix