Dentaid obre una filial a Itàlia
Edició/ 27 de Setembre de 2012

El grup Dentaid, especialitzat en frabicació i comercialització de productes de salut dental, ha donat un nou pas en el seu pla d'expansió internacional, amb l'engegada d'una nova filial a Itàlia. La nova subsidiària compta amb seu central a la ciutat de Fidenza (Parma) i disposa també d'un centre de magatzematge i distribució. Neix amb una xarxa comercial de visita mèdica i representants de farmàcia integrada per més de 90 persones, que s'encarregaran de la comercialització dels productes de Dentaid en tot el territori italià, incloent les illes de Sicília i Sardenya.

Aquesta filial s'uneix a les que ja té Dentaid en Benelux, Alemanya, Perú, Xile i França. En total, el grup està present en més de 40 països i, de cara al futur, els seus plans passen per incrementar el negoci exterior, fins a aconseguir que el 80% de la seva facturació provingui de l'activitat internacional. En l'actualitat, incloent el seu negoci a l'estranger, Dentaid compta amb uns ingressos anuals entorn de 60 M€, mentre que les xifres nacionals superen els 40 M.

Dentaid compta amb productes de distribució en farmàcia per a tot tipus de problemes i rutines d'higiene dental (raspalls, pasta dentifrícia, antisèptics bucals, tractaments per a sensibilitat, adhesius per a pròtesis dentals, etc.), amb ensenyes com 'Vitis', 'Halita', 'Interprox' o 'Desensin'. Des de 2011, centralitza tota la seva activitat logística en la seva plataforma de Llinars del Vallès. El centre, que la seva engegada va requerir una inversió de 20 M€, compta amb 18.000 m2 i s'uneix a les instal·lacions centrals del grup, situades a Cerdanyola del Vallès i, en aquest cas, dotades amb uns 10.000 m2.

Font: notícia de www.alimarket.es 26/09/2012

Comparteix