Inici de sessió d'usuari

DENTAID renova compromís SECIB
Edició/ 11 de Maig de 2012

La companyia ofereix el seu suport des dels seus inicis com a Societat.

DENTAID, companyia especialitzada en salut bucal i la Societat Espanyola de Cirurgia Bucal (SECIB) han renovat el seu acord de col·laboració per un període de dos anys.

Aquest acord permet, tant a DENTAID com a SECIB, seguir avançant en la mateixa direcció en matèria d'assessorament científic, formació i divulgació.

Aquesta col·laboració forma part del compromís permanent de DENTAID per fomentar la investigació i la formació dels professionals de l'odontologia i la salut bucal.

Per la seva banda, SECIB seguirà oferint el respatller i assessorament científic en els cursos específics de formació que organitza periòdicament DENTAID i que estan dirigits especialment a odontòlegs i higienistas.

Segons Enric Masdevall, President de DENTAID: “aquesta iniciativa ens permet seguir avançant en el nostre compromís per la formació i la investigació i d'aquesta manera continuar donant suport als professionals del sector, amb programes de qualitat i rigor científic”.

Així mateix, el Doctor José María Suárez Quintanilla, President de SECIB valora: “l'estreta col·laboració amb companyies capdavanteres del sector com Dentaid que ens permet impulsar una gran quantitat d'accions com a jornades, cursos, simposi, conferències o tallers que contribueixen a ampliar la formació dels nostres professionals i en la millora de la salut bucal de les persones.”

Font: notícia de www.noticiasmedicas.es 8/05/2012

Fotografia de www.dentaid.es

Comparteix