Disponibles 10 beques per assistir a l'Escola d'Estiu del Medicament
Edició/ 6 de Juny de 2013

Si vols conèixer com es desenvolupa un fàrmac pots obtenir una de les 10 beques per participar a l'Escola d'Estiu del Medicament, que té lloc del 7 al 12 de juliol, a la Universitat Paul Sabatier. Cal enviar la vostra sol·licitud abans del proper 12 de juny de 2013.

L'Escola d'Estiu del Medicament (SSM5) està adreçada a estudiants de l'àmbit de les ciències de la vida (graduats, màster, doctorats i postdoctorals), professionals de la indústria biofarmacèutica i de les agències reguladores, investigadors i periodistes científics. Enguany es celebra la cinquena edició del 7 al 12 de juliol a la Universitat Paul Sabatier de Tolosa de Llenguadoc (França).

El professorat del curs està compost per experts de primer nivell de la indústria biofarmacèutica i d'entitats de recerca dels Estats Units, el Canadà, França i Espanya. Inclou:

- Formació de 40 hores basada en presentacions d’experts, l'estudi de casos d'èxit i seminaris sobre tota la cadena de valor del desenvolupament d’un medicament, des de la idea fins al mercat.
- Visites a empreses i instituts de recerca de la regió de Tolosa de Llenguadoc, una de les més dinàmiques en el foment de la innovació en biomedicina d'Europa.
- Certificat de participació de l'Escola de Doctorat de la Universitat Paul Sabatier.
- Estada en un campus universitari que té 32.000 estudiants, 65 laboratoris i 127.600 metres quadrats dedicats a la recerca.

Per optar a una beca cal enviar la següent documentació, abans de 12 de juny, al correu electrònic acasta@biocat.cat:
- Carta expressant l’interès i les raons per assistir a l'SSM5.
- CV actualitzat.
- Text definint els interessos actuals en la recerca biomèdica i plans futurs de desenvolupament professional.
 
 
Comparteix