Dreams Shoes, nova empresa
Edició/ 17 de Setembre de 2012

Somies amb sabates? Dreams Shoes és el teu web

De l'esperit emprenedor d'un equip qualificat i competitiu neix l'empresa Global Shoes & Boots, amb seu al carrer Sant Francesc número 4, de Cerdanyola del Vallès. A través del web Dreams Shoes, l'empresa es dedica a la venda on line de sabates i complements d'alta gamma per a la dona d'avui, que amb la seva exigència deixa petjada per allà on passa.


Qualitat garantida per marca

Tots els productes que es poden adquirir a través del web són de marques reconegudes i exclusives, la majoria amb una trajectòria de més de 10 anys d'experiència en el sector de la moda, i que treballen en centres de producció propers.

Marques tan reconegudes com Diesel, Pikolinos i Martinelli avalen la qualitat del calçat que s'ofereix a Dreams Shoes, sempre a un preu molt raonable, tenint en compte que està elaborat amb els millors materials per les mans més expertes.

També tenen lloc al web marques com Ezzio i Doralatina, inventores del look casual i centrades en satisfer les pretensions de les dones més joves de personalitat liberal.

Els més de 30 anys d'experiència del Grup Handstep avalen la qualitat de les sabates de marques com Silvia Rebatto i See&Bee; la primera dedicada a un target molt femení, mentre que la segona vol potenciar el look més desenfadat i vintage.

L'aposta de Dreams Shoes s'estén a firmes no tan conegudes, com són Chocolate Negro, Virus i Blooms, que de ben segur sorprendran amb les seves creacions fresques, adaptades a les necessitats d'innovació de les noves generacions.

Els complements que es poden adquirir a través del web són creacions de noms propis com la dissenyadora de joies Nuna Bascón i la creadora de bosses Susy Gil, que abandera la marca Maldivia.


La teva satisfacció és la nostra raó de ser

La satisfacció de les visitants i compradores de Dreams Shoes és la raó de ser de l'empresa. Per aquest motiu, des del web es potencia la participació del públic interessat a través d'un senzill registre, pel qual s'envia informació sobre les novetats i els possibles descomptes a través del correu electrònic.

El sistema d'enviaments i devolucions del web permet un accés fàcil i entenedor a les comandes i garanteix la satisfacció dels compradors durant tot el procés.

També és essencial la participació a través de les xarxes socials vinculades al web (Facebook, Twitter, Google+ i Pinterest) i les visites al blog Shoozi, un espai indispensable de moda, tendències i estil de vida femení, on diàriament s'actualitzen les informacions més fresques.

És per tot això que Dreams Shoes es perfila com un web indispensable per a les amants de la moda, el calçat i els complements!

Et convidem a entrar en el nostre web:

www.dreamsshoes.com
Comparteix