Inici de sessió d'usuari

El 13 de juliol s'inicia la matrícula per al curs 2016-2017
Edició/ 12 de Juliol de 2016

Els estudiants de primer curs que han obtingut plaça en primera opció s’han de matricular el dia i hora assignats entre el 13 i el 18 de juliol. Al web de matrícula es troba tota la informació sobre el procés. La UAB ha posat en marxa també un servei d'atenció telefònica sobre matrícula: 93 581 11 11.

La UAB inicia el procés de matrícula per al curs 2016-2017. Avui 12 de juliol tenen lloc, a tots els centres, les sessions informatives prèvies a la matrícula. I, a partir del 13 de juliol, es matricularan els estudiants de primer curs que han obtingut plaça en primera opció.

El procés de matrícula pot requerir la realització de tràmits addicionals previs i/o posteriors. Per això, la UAB posa a la disposició dels nous estudiants el manual de matrícula i el web de matrícula. La UAB ha desenvolupat també un simulador de preus de matrícula amb l'objectiu d'orientar els alumnes sobre el preu total de la seva matrícula a partir dels preus fixats per la Generalitat.

Pagament ajornat

Si es vol optar per aquesta modalitat, la UAB ofereix tres terminis de pagament, distribuïts de la manera següent: al primer termini, a partir del moment de formalitzar la matrícula, es carregaran les taxes administratives i els altres serveis, més el 30% de l’import dels crèdits matriculats; al segon termini, a partir del 15 de novembre, es carregarà el 30% de l’import dels crèdits matriculats; i, al darrer termini, a partir del 20 de desembre, es carregarà el percentatge restant, el 40% de l’import dels crèdits matriculats.

Per resoldre qualsevol dubte, la UAB ofereix un servei d'atenció telefònica sobre matrícula -93 581 11 11- operatiu de 10 a 18 h, de dilluns a divendres.

Font: web UAB

Comparteix