Inici de sessió d'usuari

El BDigital Global Congress se celebrarà del 12 al 14 de juny de 2013, sota el títol: ELS REPTES DEL BIG DATA
Edició/ 1 de Març de 2013

El BDigital Global Congress se celebrarà del 12 al 14 de juny de 2013 al CaixaForum de Barcelona, sota el títol:

ELS REPTES DEL BIG DATA

Actualment, estem treballant en el desenvolupament del contingut de les sessions i per aquest motiu oferim l'oportunitat als experts en aquesta temàtica a fer-nos arribar la seva proposta de ponència que girarà entorn al concepte del Big Data.

A grans trets les temàtiques que es tractaran són les següents:

  • Big Data i Smart Cities: Quines noves oportunitats brindarà el Big Data a les anomenades Smart Cities? Com aquest fenomen contribuirà a que les ciutats siguin més intel·ligents? Com incidirà la seva explotació per a la millora ciutadana (en temes de mobilitat, participació ciutadana, sostenibilitat, etc.) Quin paper jugarà l’Open Data i la gestió d’aquestes dades com a generador de noves oportunitats?

  • Com apropar l’ús del Big Data a la PIME? Com explotar les dades a petita escala? Quins sectors són els que es podran beneficiar més de la disponibilitat de grans volums de dades?

  • Big Data i Innovació: De quina manera la incursió del Big Data obre nous horitzons creant nous llocs de treball i noves oportunitats de negoci?

  • Big Data, Social Media i Màrqueting: Les xarxes socials són grans fonts d’informació per a les empreses. El gènere, la franja d’edat, la localització o les preferències dels usuaris són només algunes de les dades que es poden extreure dels Social Media. Quins són els nous reptes? Com s’explotaran aquestes dades per tal que les empreses venguin més? Com aprofitar el poder dels Social Media per influenciar en el mercat?

  • Aplicació del Big Data a altres àmbits com: la salut, la banca, el turisme, l'energia, etc.

FORMULARI CALLFORPAPERS

 
 

El termini finalitzarà el 8 de març de 2013 a les 12:00h. Totes les candidatures rebran resposta a partir del 22 de març de 2013. T'animem a participar i a formar part d'aquest esdeveniment amb més de 15 anys de trajectòria!

Font: http://forms.bdigital.org/formtools/modules/form_builder/comunicacio/bdgc2013/Call_4_papers_CAT_VF.html

Comparteix