Inici de sessió d'usuari

El Centre Nacional de Microelectrònica obre les seves portes als estudiants universitaris
Edició/ 13 de Maig de 2013

Durant els dies 22 i 23 de maig el Centre Nacional de Microelectrònica (CNM-CSIC) celebra unes jornades de portes obertes per a estudiants universitaris, en les que podran visitar les instal·lacions del centre i participar en xerrades sobre les diferents línies de recerca que desenvolupen els investigadors.
Els estudiants universitaris que vulguin fer el doctorat, el treball de màster o el treball de final de grau en temes relacionats amb la micro i la nanoelectrònica tenen la oportunitat de conèixer millor el Centre Nacional de Microelectrònica (CNM-CSIC).

De 12.00 a 13.30 h, es duran a terme diferents ponències amb investigadors del centre per parlar del disseny i fabricació de sistemes nano i microelectrònics, així com de la seva aplicació dins dels àmbits de la gestió energètica, la salut o la biologia.

El Centre Nacional de Microelectrònica (CNM-CSIC) és el centre de recerca públic en microelectrònica més gran d'Espanya. La seva principal activitat és la investigació en els camps de micro i nano tecnologies i el desenvolupament de dispositius i sistemes basats en silici. Les particularitats del centre són les seves infraestructures ja que compta amb el laboratori de Sala Blanca Integrada de micro i nanofabricació més gran d'Espanya i varis laboratoris complementaris pel processament de microsistemes, encapsulat de dispositius i caracterització elèctrica.

Per inscriure's a les jornades, cal enviar un correu electrònic a gemma.gabriel@csic.es

Font: http://www.uab.es/servlet/Satellite/noticies/detall-de-noticia/el-centre-nacional-de-microelectronica-obre-les-seves-portes-als-estudiants-universitaris-1243578619954.html?noticiaid=1345655958444

Més informació
Programa
TAGS PRUAB
Comparteix