Inici de sessió d'usuari

El congrés Forum TurisTIC sobre l’aplicació de les TIC en el turisme
Edició/ 30 de Abril de 2021
L’horitzó del sector del turisme segueix marcat per la pandèmia, i experts i professionals comencen a visualitzar els nous reptes i les noves realitats que marcaran les tendències del 2021.   
La gestió de les destinacions mitjançant la Intel·ligència Artificial, o com fer servir la Intel·ligència Artificial per a ajudar a gestionar la mobilitat, la gestió de fluxos, la sostenibilitat i el màrqueting turístic serà una de les claus del programa de la 9a edició del congrés.
Es parlarà dels “Nòmades digitals”, un nou nínxol de mercat per al màrqueting turístic, i com convertir-se en una destinació que atregui aquests perfils professionals. La pandèmia ha accelerat la implementació del teletreball i la descentralització de grans i petites empreses, així que quan es pugui tornar a viatjar lliurement seran molts més els que es decideixin a convertir-se en nòmades digitals.
El turisme del 2021 també vindrà marcat pels Fons de Recuperació Next Generation EU que arribaran en forma d’ajudes per a la transformació digital i ecològica del sector.
El Forum TurisTIC aplegarà empreses del sector turístic, empreses d’innovació i desenvolupament tecnològic, així com institucions públiques implicades, associacions i gremis especialitzats en aquests sectors.
L’esdeveniment, es celebrarà el 22 de juny del 2021.
Més informació:

 

 
Comparteix