Inici de sessió d'usuari

El Mercat de Les Fontetes premia la fidelitat de la clientela
Edició/ 11 de Octubre de 2013

El Mercat Municipal de Les Fontetes ha posat en marxa la promoció Al Mercat! Et posem guapa i et convidem a sopar!. Durant el mes d’octubre la clientela habitual del mercat podrà gaudir de classes magistrals de cuina i optar a diversos premis, com sopars a quatre restaurants de la ciutat i pentinats a la perruqueria La Pelu.

Els concessionaris del Mercat Municipal de Les Fontetes i l’Ajuntament han engegat la campanya Al Mercat! Et posem guapa i et convidem a sopar! amb l’objectiu de potenciar les compres a la llotja municipal, al temps que s’ofereixen noves activitats i es premia la clientela habitual.

La cuina i els seus secrets són part important d’aquesta promoció. Cada divendres, a les 18 hores, es fa una classe magistral de cuina, a càrrec dels xefs de quatre restaurants de la ciutat: Los Abetos, El Viejo Roble, Cinnamon i Ca l’Enric. Al final de cada classe, a les 19h, es farà el sorteig de 3 sopars per a dues persones al restaurant del xef convidat. Per participar en aquesta activitat s’ha de deixar el tiquet de compra feta la mateixa setmana a qualsevol parada del mercat a l’urna de la classe magistral. L’activitat compta amb el suport dels restaurants participants i del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès.

Neus Vidal, paradista del Mercat de Les Fontetes i encarregada de la promoció d’activitats, explicava que la iniciativa busca fer publicitat de la restauració local i premiar la fidelitat de la clientela habitual, "amb la idea d’establir un calendari d’activitats mensuals que ajudin a dinamitzar el Mercat".

Font: www.cerdanyola.info

TAGS comerç
Comparteix