Inici de sessió d'usuari

El Parc de Recerca UAB i Funds4Science signen un conveni de col·laboració
Edició/ 19 de Maig de 2015

El director del Parc de Recerca UAB, Buenaventura Guamis, i el co-fundador de Funds4Science, Daniel Castillo, han signat un acord de col·laboració per facilitar que emprenedors i empreses, especialitzats en l'àmbit de les Ciències de la Vida, puguin obtenir finançament pel desenvolupament dels seus projectes empresarials.

Funds4Science és una nova plataforma de finançament participativa de tipus inversió (crowdequity) especialitzada en projectes relacionats amb Ciències de la Vida. Amb la signatura d’aquest conveni, les empreses de la xarxa del Parc de Recerca UAB tindran l’oportunitat de publicar el seu projecte a aquesta plataforma i posar en marxa una campanya de crowdfunding per aconseguir nous inversors.

“Aquest conveni ens permetrà donar més suport a les empreses de la nostra xarxa en el període de creixement i que puguin aconseguir el finançament necessari per consolidar el seu producte o servei innovador”, afirma Buenaventura Guamis.

Per la seva banda, Daniel Castillo destaca que “el nou instrument de finançament permetrà que la recerca albiri un futur amb més possibilitats d’èxit en un entorn cada cop més castigat per la manca de recursos econòmics i la conseqüent fuga de talent”.

Per participar en aquesta plataforma, els projectes han de complir algunes característiques, com estar constituïts com a societat de capital privat o haver completat amb èxit una primera ronda de finançament extern. Els interessats en invertir, poden fer aportacions, de com a mínim 1.000 euros i obtenen a canvi un percentatge de la propietat de l'empresa.

Més InformacióWeb de Funds4Science

Font: web de PRUAB

 

Comparteix