El Parc de Recerca UAB organitza la tercera sessió del Racó de l’Emprenedor amb l’empresa AEInnova
Edició/ 7 de Maig de 2015

El proper dijous 21 de maig de 2015 a les 15:30h el Parc de Recerca UAB organitza una nova sessió del cicle “El Racó de l’Emprenedor”, un espai on les empreses i emprenedors de la xarxa PRUAB poden compartir i intercanviar experiències i coneixements. L’objectiu d’aquestes trobades és incentivar les sinèrgies i la col·laboració alhora d’oferir l’oportunitat a les empreses de difondre el seu projecte davant d’altres emprenedors.

Aquest cop l’empresa convidada serà AEInnova, spin-off de la UAB, que ha desenvolupat una tecnologia que permet capturar la calor residual de grau baix i mitjà i utilitzar-la com energia.

Durant la trobada els emprenedors d’AEInnova explicaran la seva experiència participant a programes formatius i concursos com una manera estratègica d'aconseguir fer els primers passos com empresa: cerca de finançament, augmentar la xarxa de contactes, millorar la visibilitat de l'empresa, etc.

A dia d'avui AEInnova ja ha participat a diversos programes com el Fons d’Emprenedors de la Fundació Repsol, el programa internacional Ideas4Change i són guanyadors del concurs Ecoemprenedor XXI i el Programa Generació d'Idees UAB.

Podeu fer la inscripció a l'esdeveniment fent click en aquest enllaç

 

Font: PRUAB

Comparteix