Inici de sessió d'usuari

El programa Reempresa ha servit per al traspàs d’un negoci local
Edició/ 4 de Abril de 2017

El programa Reempresa ofert des de l’Ajuntament de Cerdanyola, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, ha possibilitat el traspàs d’un negoci local.

El programa Reempresa ha intervingut en el traspàs d’un negoci local . Ens referim a l'empresa Euroklee de Cerdanyola del Vallès que el seu propietari, José Luis Suárez, ha pogut traspassar a un nou propietari, facilitant així la continuïtat de la seva empresa que havia de deixar per jubilació. La persona que ha adquirit l’empresa Euroklee és Federico López que ha valorat molt positivament el servei de Reempresa ja que d’altra manera no hauria tingut l'oportunitat d’adquirir-la.

Altres casos de cessió amb èxit han estat Tacuina i Calçats Magda, els quals també s'han mostrat satisfets amb el suport de la Reempresa. Des del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, dins el programa Reempresa, s’ofereix un servei de transmissió i traspàs d’empreses en funcionament i acompanyament durant tot el procés de traspàs de l’empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts, fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord, oferint assessorament des d’una vessant neutral. El punt de Reempresa de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès té l’objectiu d’ajudar a les persones que volen traspassar la seva empresa i a persones que busquen emprendre a través de la compra d'una empresa. 

Les persones que estiguin interessades en el Programa Reempresa poden dirigir-se al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica ( Masia Can Serraperera). Àrea de creació i consolidació d'empreses.

Euroklee S.L.

Euroklee. S.L. és una empresa fundada a l’any 1990 i que té la seva principal activitat en el desenvolupament, importació exportació i distribució de material sanitari. La seva inquietud és oferir al client una gran qualitat en el seus productes a uns preus competitius. 

Font: http://www.cerdanyola.cat/actualitat/el-programa-reempresa-ha-servit-al-traspas-dun-negoci-local

Comparteix