Inici de sessió d'usuari

El PTV signa conveni amb Orbital 40
Edició/ 30 de Juliol de 2012

Conveni de col·laboració entre el PTV i el Parc Científic i Tecnològic de Terrassa: Orbital 40

El Parc Tecnològic del Vallès (PTV) i el Parc Científic i Tecnològic de Terrassa: Orbital 40 van signar ahir un conveni de col·laboració amb la finalitat d’enfortir els lligams, la complementarietat i la interacció entre els dos parcs científics i tecnològics.

Aquest acord permetrà als dos parcs l’elaboració i difusió conjunta dels programes de suport i ajudes a empreses i científics i l’organització i difusió conjunta de jornades i actes. Un altre dels objectius d’aquest conveni és promoure un fòrum de debat i anàlisi sobre el present i futur dels parcs científics i tecnològics, per aprofundir en la col·laboració, l’especialització i la competència.

Les empreses i entitats ubicades al PTV i a Orbital 40 també gaudiran a partir d’ara dels beneficis d’aquesta col·laboració. En aquest sentit, el conveni pretén crear un marc per compartir l’oferta de serveis a les empreses i possibilitar l’intercanvi de companyies segons conveniència, disponibilitat i especialitat dels dos parcs. A més, es podran realitzar intercanvis d’ubicació d’empreses, segons les demandes d’aquestes i la disponibilitat dels dos parcs signants.

El conveni de col·laboració entre el PTV i Orbital 40 implica la creació d’una Comissió de Seguiment per definir, executar i supervisar les tasques que s’hagin de dur a terme per tal d’establir la viabilitat i l’execució dels acords.

La cooperació, la competència, l’especialització i la confiança són variables que condicionen la innovació. Aquestes peces es converteixen en claus irrenunciables per al canvi de model productiu. La col·laboració entre parcs científics i tecnològics contribueix a fer realitat aquest canvi de model productiu.

Cal recordar que el PTV també té signats convenis de col·laboració amb el Parc de Recerca UAB, Tecnocampus Mataró-Maresme i Consorci Biopol'H, entitats amb les que es treballa de manera coordinada per tal d'aprofitar al màxim les sinergies i potenciar les singularitats de cadascun d'ells.

Font i fotografia: notíca de www.ptv.cat  20/07/2012

Comparteix