El Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica, participant a la I Jornada de Suport a l'atenció primària en salut mental
Edició/ 24 de Març de 2014

El proppassat dia 26 de febrer l’ Oficina Tècnica Laboral (OTL) del Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de Cerdanyola del Vallès va participar a la I Jornada de suport a l’atenció primària en salut mental al Vallès Occidental, organitzada a Castellar pel grup de treball Next.

La jornada, que va comptar amb més de 200 assistents, va estar dividida en diferents espais de treball simultanis. L’OTL del Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de Cerdanyola va participar, com a ponent, en un d’aquests espais, l’anomenat  “Funambulisme sense xarxa”. 

Durant aquesta ponència es va presentar als participants tant el funcionament com els objectius del projecte OTL, a curt i llarg termini, i es va posar énfasi en la importància del treball conjunt entre els tots professionals implicats a la xarxa. D’altra banda, es deixà palès que, en temps de crisi, quan els recursos econòmics escassegen, ha de ser la voluntat i l’entusiasme dels professionals, mitjançant la posada en joc de tota la seva potencialitat, la que mantingui i tiri endavant projectes que empoderin i capacitin a les persones per a la consecució dels seus propis projectes

L’OTL del Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de Cerdanyola forma part d’una xarxa constituïda per un total de 16 punts d’atenció, que s’extenen per tota la província de Barcelona. El projecte està promogut per la Diputació de Barcelona i cofinançat, en el cas de Cerdanyola, per l’Ajuntament. El seu principal objectiu és la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental, facilitant el seu accés al mercat de treball, a través d’un acompanyament dissenyat a mida per a cada una de les persones participants.

Comparteix