El SNiBA signa 2 convenis amb empreses
Edició/ 22 de Novembre de 2012

El Servei de Nutrició i Benestar Animal (SNiBA) de la UAB signa dos convenis amb empreses

Per una banda, l'SNIBA ha firmat un conveni de col·laboració per a tres anys amb l'empresa Castañé - RS Aluminkar S.L. Per l'altra, amb l'empresa Lucta S.A, que ha decidit sumar-se al Centre d'Educació sobre Benestar Animal de Producció de la UAB.

A principis del 2012, el Servei de Nutrició i Benestar Animal (SNiBA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) va crear el Centre d'Educació sobre Benestar d'Animals de Producció. Aquest centre, anomenat FAWEC - Farm Animal Welfare Education Centre, opera a la Facultat de Veterinària de la UAB amb la finalitat principal de promoure la formació professional en l'àrea de benestar animal.

L'empresa Lucta SA, líder mundial en el desenvolupament d'additius sensorials per a la nutrició animal, ha decidit formar part de FAWEC amb l'objectiu d'ampliar els seus esforços en recerca i contribuir a la formació de professionals pel que fa al benestar dels animals joves durant la fase de transició. En particular, aquesta col·laboració es centra en generar un major enteniment i explorar possibles solucions als problemes de consum i salut intestinal que deriven de l'estrès post-deslletament, així com de les minves productives i econòmiques que aquests problemes poden comportar a llarg termini.

Per altra banda, l'mpresa Castañé - RS Aluminkar SL també ha signat un conveni amb l'SNIBA amb l'objectiu de desenvolupar l'activitat del Centre d'Educació sobre Benestar d'Animals de Producció. Aquest conveni de col·laboració permetrà que el Centre treballi en els problemes de benestar animal durant el transport, fent especial èmfasi en les pèrdues econòmiques derivades d'unes males condicions de transport i en les estratègies per reduir aquestes pèrdues.

 

Font: notícia de (PRUAB)www.uab.es 15/11/2012 

fotografia de Kro-media C.C, 2.0 (by-nc-sa) 

Comparteix