Inici de sessió d'usuari

El Viver d’Empreses-Espai Coworking obre la segona convocatòria d'accés
Edició/ 19 de Juliol de 2013
Les empreses que no superin els dos anys d’antiguitat i amb domicili a Cerdanyola poden sol·licitar l’accés al Viver d’Empreses-Espai Coworking a l’Oficina d’Atenció Ciutadana entre el 17 de juliol i el 8 d’agost.

El Viver d’Empreses-Espai Coworking és un espai d’allotjament empresarial adreçat a empreses que tinguin un màxim de dos anys d’existència en el mercat. El projecte té com a objectiu augmentar la supervivència de les noves empreses oferint mòduls d’oficines i espai coworking amb mobiliari, connexió wifi, entre d’altres serveis adreçats a la consolidació de l’empresa.

El Viver d’Empreses és un espai que ofereix a les persones emprenedores despatxos amb mobiliari amb connexió wifi en tot l’edifici, sala de reunions, suport administratiu, espai coworking per a professionals autònoms i assistència tècnica i suport en la consolidació de l’empresa. Es tracta, segons el regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, de tenir uns serveis comuns i l’ajut d’una tercera persona experta en la creació i consolidació d’empreses.

El termini de presentació de sol·licituds de la segona convocatòria d’accés al Viver d’Empreses-Espai Coworking de l’Ajuntament de Cerdanyola comença avui i s’allarga fins el 8 d’agost. Durant aquest temps, les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana en l’horari de 8:30h a 14h (passatge de l’Ajuntament, s/n).

Per a més informació cal dirigir-se personalment al Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica, o fer-ho a través de l’adreça electrònica: consolidacioiempresa@cerdanyola.cat amb còpia a canserra@cerdanyola.cat.

Per a consultar convocatòria publicada al BOPB i el reglament accedir als links: https://bop.diba.cat/scripts/ftpisa.asp?fnew bop2013&07/022013017561.pdf&1.

Font: http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/07/18/viver_empreses.html

TAGS viver
Comparteix