Inici de sessió d'usuari

Els graus de la UAB destaquen un any més al rànquing del diari 'El Mundo'
Edició/ 13 de Maig de 2015

La UAB assoleix, any rere any, posicions destacades al rànquing sobre els graus més demandats que realitza el diari El Mundo. Com a universitat, la UAB només és superada per la Complutense de Madrid; i, pel que fa a les carreres, divuit graus es situen en els cinc primers llocs d'Espanya.

Com els anys anteriors, la UAB ha destacat al rànquing sobre els 50 graus més demandats d'Espanya que elabora El Mundoi assolit la segona millor puntuació, només suparada per la Universidad Complutense de Madrid. Concretament, divuit graus de la UAB figuren en els cinc primers llocs de la classificació a les seves respectives categories. D'aquests, tres han assolit la primera posició: Veterinària, Ciències Ambientals i Publicitat i Relacions Públiques.

S'han classificat en segon lloc els graus de Ciència Política i Gestió Pública, Educació Social, Educació Infantil, Educació Primària, Llengua i Literatura Espanyoles, Física i Traducció i Interpretació. La tercera posició ha estat assolida pels graus de Biologia, Biotecnologia, Comunicació Audiovisual, Economia i Comptabilitat i Finances. El grau de Periodisme s'ha situat en quarta posició, i tant Fisioteràpia com Ciència i Tecnologia dels Aliments apareixen en el cinquè lloc.

El Mundo analitza cinquanta graus impartits a universitats d'arreu de l'Estat. D'aquests cinquanta, la UAB imparteix trenta-cinc. Els resultats de la classificació es basen en les dades obtingudes a través de les pròpies universitats (sobre la demanda, els recursos disponibles, els plans d'estudis i els resultats assolits, a més d'altres dades de context), qüestionaris per a professors i d'altres indicadors objectius com ara els rànquings internacionals o els informes de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA). Cadascun d'aquests aspectes pesa, respectivament, un 50%, un 40% i un 10% al resultat final de cada grau.

Font: web UAB

Comparteix