Els Mercats Municipals ofereixen descomptes entre els seus clients
Edició/ 19 de Abril de 2013

Comprar als Mercats Municipals surt a compte! Aquest és el lema de la campanya de descomptes de les llotges municipals. Els Mercats de la ciutat participaven per primer cop en el Firestoc primavera, el passat 7 d'abril. A l’estand que muntaven oferien informació dels productes que venen i l’atenció que ofereixen, així com degustacions perquè la ciutadania els pogués tastar. Simultàniament, van distribuir un fulletó amb l’objectiu de dinamitzar les compres a les places locals.

Les persones que comprin als Mercats Municipals de Les Fontetes i Serraperera de dilluns a dijous i facin despeses superiors a 20 euros, gaudiran d’un descompte del 5% del total si lliuren el fulletó que es va repartir al Firestoc a les parades col·laboradores amb aquesta iniciativa. Una proposta vàlida durant el mes d’abril.

El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, valora positivament la iniciativa de les llotges municipals. Destaca els valors de la compra de proximitat a uns professionals, les persones concessionàries del mercat, que "treballen cada dia per oferir els millors productes a uns preus molt avantatjosos. I sempre amb el millor tracte".

Francisco Ortiz destaca la bona entesa de les juntes de concessionaris i l’Ajuntament de Cerdanyola, que "treballen plegats per dinamitzar  les llotges municipals". Al llarg de l’any es fan activitats perquè la població conegui el mercat i el que s’hi ven, al temps que l’equipament actua com un espai dinamitzador de la comunitat.

El calendari establert es complementa amb noves propostes.  És el cas del treball conjunt dels serveis de comunicació de l'Ajuntament i les juntes de concessionaris dels mercats produint setmanalment un vídeo amb les ofertes més avantatjoses per a la població cerdanyolenca. L’enregistrament va alternant els dos mercats. Es penja al portal www.cerdanyola.cat i a les xarxes socials municipals els dijous i ofereix informació d’ofertes vàlides per divendres i dissabte de la setmana.

El regidor de Promoció Econòmica referma el compromís del govern de la ciutat amb els mercats i el comerç i l’hostaleria en general. Anima la població perquè els empri, “perquè totes i tots hi sortim guanyant. Aconseguint bons productes, de gran qualitat, dinamitzant la vida econòmica de la ciutat i vetllant per l’ocupació que genera el sector”.

Font: http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/04/16/mercats_municipals.html

Comparteix