Inici de sessió d'usuari

Els Mercats Municipals ofereixen el servei de compra online
Edició/ 26 de Febrer de 2021

Els dos mercats també posen a disposición de la seva clientela el repartiment a domicili i s’han sumat a la iniciativa 'Too Good To Go'

El Mercat de Serraperera i el Mercat de Les Fontetes segueixen adaptant-se als nous temps. La pandèmia provocada per la COVID-19 ha fet canviar els hàbits de gran part de la població que ha incrementat les compres online. Des dels mercats municipals es vol facilitar comprar als seus establiments sense la necessitat de fer-ho de forma presencial i cada mercat ha posat en marxa un web

A  les pàgines web es pot accedir al llistat de parades de cada mercat, respectivament. Algunes parades ja ofereixen l’opció de comprar online i unes altres de moment ofereixen la possibilitat de fer la comanda per telèfon.

A més, tots dos mercats també posen a disposició de la seva clientela el servei d’entrega a domicili i s’han unit a la iniciativa ‘Too Good To Go’, una aplicació mòbil que fa d'intermediari entre els restaurants i les botigues i els consumidors finals, posant a la venda productes o aliments que no s'han venut durant el servei per a no malbaratar-los.

D’altra banda, les persones usuàries del Mercat Municipal de Les Fontetes també tenen a la seva disposició les consignes intel·ligents que permeten encarregar la compra i recollir-la durant les 24 hores del dia a les consignes instal·lades al mercat i accessibles des de la plaça Velázquez.


Infografia venda online Mercat Municipal Serrapera

Infografia venda online Mercat Municipal Fontetes

Comparteix