Inici de sessió d'usuari

Els mercats municipals proposen un desembre especial
Edició/ 5 de Desembre de 2013

Els Mercats municipals de Serraperera i Les Fontetes organitzen una recollida d’aliments destinada al Menjador Solidari dels Amics de Mossèn Rosell. Al llarg del mes organitzen diferents activitats adreçades als clients.

Sorteigs de cistelles i vals de compra, visites del Pare Noël, degustacions, venda de loteria ... són algunes de les activitats que organitzen els Mercats municipals de Les Fontetes i Serraperera durant el mes de desembre.

Ambdós mercats començaran el mes obrint matí i tarda el dijous 5 de desembre. El divendres 6, jornada festiva, les llotges municipals obriran de 7 a 15h. També es farà en ambdues llotges el mercat setmanal. A més i al mercat de les Fontetes hi haurà degustació gratuïta.

Entre els dies 16 i 21 de desembre, els mercats faran una gran recollida d’aliments per al menjador solidari de l’associació Amics de Mossèn Rosell. Aquest gran recapte té la particularitat que, en poder disposar de les cambres dels mercats, es podran recollir aliments frescos, que són els que normalment no es reben en aquest tipus de campanyes solidàries.

Les associacions de concessionaris d’ambdós mercats començaran el recapte amb la donació d’una gran quantitat d’aliments de les pròpies parades, per animar així a tothom - tant clients habituals com no - a apropar-se als mercats a col·laborar en la campanya.

El dissabte dia 21 es farà l’acte de donació dels aliments a l’associació Amics de Mossèn Rosell, a la una del migdia al mercat de Serraperera i a les dues al mercat de les Fontetes.

Calendari especial per Nadal

Els Mercats Municipals facilitaran les compres a la ciutadania a l’entorn del Nadal. Així el dilluns 23 de desembre les llotges romandran obertes de 7 a 20h, sense interrupció. A Les Fontetes i els dies 21, 23 i 24 de desembre, els visitarà el Pare Noël. El 23 de desembre també hi serà al mercat de Serraperera. Aquell dia i a les 19h es sortejaran de 15 cistelles i vals de compra. Just després es farà un sorteig infantil.

Les dues places obriran el 24 de desembre de 7 a 15h.

Cicle de Reis

El mercat de Les Fontetes comptarà els dies 3 i 4 de gener amb la visita d’un patge reial que recollirà les cartes als Reis. El dissabte 4 de gener i a les 13h, es sortejaran 4.000 euros en vals de compra.

L’associació de concessionaris del mercat de Les Fontetes, en el marc de la campanya de Nadal i Reis, ven participacions de loteria del número 86.241, exclusiu per aquest mercat.

La particularitat de les participacions, que es venen a 5 euros, és que se’n destina 40 cèntims de cadascuna a la compra d’aliments frescos per al menjador solidari que gestiona l’Associació de Persones Amigues de Mossèn Rossell.

Tothom qui vulgui temptar la sort i, a més, col·laborar en aquesta iniciativa solidària, només cal que vagi al mercat de les Fontetes i compri participacions a qualsevol de les parades. 

Font: web cerdanyola.info

TAGS comerç
Comparteix