Inici de sessió d'usuari

Emppersona integra una xarxa de professionals i entitats
Edició/ 22 de Abril de 2013

A qui va adreçat?

 

A persones empresàries, autònomes i emprenedores que estiguin en atur o en serioses dificultats a causa de la situació econòmica actual.

 

Quins són els objectius del programa?

 

  • Oferir un servei personalitzat d'orientació, assistència i assessorament per a reorientar un negoci, reemprendre o recol·locar-se en l'àmbit empresarial i/o laboral.
  • Proporcionar atenció i suport a les persones demandants per tal que puguin recuperar la confiança en si mateixes.
  • Ampliar i consolidar una plataforma d'organitzacions i recursos específics per a persones empresàries.
  • Contribuir a retenir el talent i la capacitat emprenedora del teixit empresarial català.

 

En què consisteix el programa?

 

El programa emppersona està configurat com un servei de finestreta única en què professionals i experts empresarials ofereixen orientació, assistència i assessorament.

 

Quan una persona demandant s'adreça a la Fundació PIMEC, es fa una acollida i una diagnosi de la situació, i es defineix un pla personal d'acció. Es facilita informació i orientació sobre els recursos empresarials, financers, psicosocials, socioeconòmics i formatius disponibles per a emprendre de nou o fer recerca de feina, amb un acompanyament individual tot al llarg del procés.

Per altra banda, en col·laboració amb el programa incorpora de "la Caixa", es fa un acompanyament personalitzat a les persones empresàries  que busquen feina per compte aliè, sovint com a sortida temporal per estabilitzar la situació econòmica mentre desenvolupen un nou projecte empresarial. S'ofereixen eines i recursos per a la recol·locació i es facilita tot el procés de reintegració en el món laboral.

Font: http://www.fundaciopimec.org/ca/programes/emppersona

Comparteix