Empreses i persones emprenedores de Cerdanyola del Vallès, us convidem demà dijous 24 de Novembre a visitar l’empresa d’innovació Capmar Information Systems de Ripollet!
Edició/ 23 de Novembre de 2022

Dins les actuacions del  Centre Local de Serveis a les Empreses, en el que hi participen els Ajuntaments de Ripollet, Montcada i Reixac i Cerdanyola del Vallès, l’empresa Capmar Information Systems obre les seves portes per compartir-nos com han passat de ser una empresa tradicional a ser una empresa puntera en innovació, compromesa amb el desenvolupament sostenible i la qualitat de vida a les ciutats.

L’objectiu d’aquesta visita és que pugueu copsar com aquesta empresa ha apostat per la innovació i la internacionalització, i quins canvis i beneficis els hi ha reportat tota aquesta transformació, perquè pugueu valorar totes aquelles accions que podríeu replicar pel benefici de la vostra pròpia entitat, respecte al vostre personal i l’entorn que us envolta.

Ens explicaran en detall la seva experiència i tindrem la oportunitat de compartir el que les empreses del territori esteu fent per posar-vos al dia en innovació, desenvolupament sostenible i qualitat de vida a les ciutats.

Quan: dijous 24 de novembre de 2022

Hora: de 9:30h a 11:30h (cafè al finalitzar la visita)

Lloc: Visita presencial Carrer Jaume I, 18 del Polígon Industrial Cadesbank (Ripollet).

https://www.capmarsystems.com/

Inscripcions i més informació: empresa@ripollet.cat

Comparteix