Inici de sessió d'usuari

En marxa el Programa de Doctorats Industrials
Edició/ 14 de Juny de 2013

El programa de Doctorats Industrials, promogut per la Generalitat de Catalunya, fomenta el desenvolupament de projectes de recerca estratègics dins d'una empresa, on el doctorand desenvoluparà la seva formació investigadora, en col·laboració amb una universitat, i que serà objecte d'una tesi doctoral.


El Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha obert la primera convocatòria oficial de Projectes de doctorat industrial, per a l'any 2013, per tal d'afavorir la transferència de coneixement entre les universitats i el teixit productiu. La iniciativa s'emmarca dins el Pla de Doctorats Industrials, que té per objectius contribuir a la competitivitat i internacionalització del teixit industrial català, retenir talent i situar els estudiants de doctorat en condicions de desenvolupar projectes d'R+D+I en una empresa.

La Generalitat de Catalunya donarà suport econòmic a aquests projectes mitjançant dues modalitats, ateses algunes característiques en l'execució del projecte: Projectes de doctorat industrial cofinançats per la Generalitat de Catalunya i Projectes de doctorat industrial amb ajut específic.

Des del Parc de Recerca UAB, donem suport a investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona i a empreses de la xarxa PRUAB que tinguin interès en participar en aquest programa. Les empreses que hi participin poden ser de qualsevol sector d’activitat i han de comptar amb centres de treball ubicats territorialment a Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds dels projectes finalitza el 19 de juliol de 2013. Podeu accedir a la informació relativa als projectes de doctorat industrial i els passos a seguir per les universitats, empreses i candidats al lloc web de la Generalitat.
 
TAGS recerca
Comparteix