Inici de sessió d'usuari

PERFIL Empreses

Nom

Ercros

Perfil

Perfil: 
de 50 a 100
Fabricació productes bàsics de química inorgànica
Carrer Santa Anna, 105
Cerdanyola del Vallès

La fàbrica d’Ercros de Cerdanyola és el primer productor d’Espanya i el segon del món de compostos per emmotllar termostables. La seva plantilla és de 90 persones i la capacitat de producció de 21.000 tones anuals, el 85% de les quals s’exporta a països detot el món.

La seva activitat es va iniciar l'any 1941 i fa mig segle que opera al municipi. Ha desenvolupat una tecnologia pròpia que li permet tenir una flexibilitat en el processos de producció adaptada a les necessitats dels seus clients. Els compostos per emmotllar tenen un gran nombre d'aplicacions i s'utilitzen principalment per fabricar materials elèctrics, com interruptors i endolls, tapes i seients de WC i altres accessoris desanitaris, taps per a la indústria cosmètica i de perfumeria, plats i safates, botons, boles de billar, etc.

La fàbrica de Cerdanyola està emmarcada en la Divisió de Química intermèdia d'Ercros, un grup químic de tradició centenària, amb 14 centres de producció i una plantilla integrada per unes 1.610 persones.

Tots els centres productius d’Ercros, inclòs el de Cerdanyola, tenen acreditats els seus sistemes de gestió de la prevenció, ambiental i de qualitat, segons les normes OHSAS 18001, ISO 14001 i ISO 9001, respectivament.

Des de 1994, Ercros també està adherida voluntàriament al programa Responsible Care,promogut per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique), l'objectiu del qual és assolir que les empreses, en el desenvolupament de la seva activitat, arribin a millores contínues en relació amb la sostenibilitat i la responsabilitat social. El seu elevat grau de compliment, situa Ercros com una de les empreses de referència en l'aplicació d’aquest programa.