Es posa en marxa el programa Cerdanyola Connecta: Xarxa de Valor Compartit
Edició/ 19 de Febrer de 2013

El programa és una iniciativa de l'Ajuntament Cerdanyola, amb el suport de la Diputació de Barcelona que comptarà amb un encontre empresarial i tres jornades de suport a l’empresa i emprenedors com a principals activitats previstes.

El Programa Cerdanyola Connecta: Xarxa de Valor Compartit té com a principals objectius potenciar la interrelació del teixit productiu mitjançant una xarxa relacional d'empreses locals i associacions d'empresaris per tal d'aprofitar les oportunitats del territori, impulsar una xarxa relacional de col·laboració empresarial entre les pimes i les entitats científico-acadèmiques del territori, per generar accions de cooperació i acció conjuntes d'innovació i fomentar la cultura col·laborativa i particularment la cooperació empresarial, especialment per a pimes, micropimes i emprenedors.

D'altra banda, la iniciativa vol incentivar la interrelació entre els agents socioeconòmics locals i augmentar les oportunitats de consolidació, creixement i manteniment en el territori del teixit productiu, mitjançant la detecció de noves oportunitats i àrees de desenvolupament conjunt.

Encontre empresarial Cerdanyola Xarxa de Valor Compartit

El divendres 22 de març entre les 9h i les 14h se celebrarà l’encontre empresarial Cerdanyola Xarxa de Valor Compartit, que consistirà en reunions de 15 minuts com a màxim, programades entre empreses, entitats i/o grups de recerca afins que es fixen atenent a les preferències expressades per les parts. A més de les reunions individuals, els inscrits trobaran espais de networking que els permetran interactuar amb la resta de participants.

L’objectiu de l’encontre és augmentar les possibilitats de generar negoci, ampliar els seus contactes empresarials, consultar ofertes i demandes entre diferents entitats, establir un primer contacte entre entitats amb opcions de poder treballar conjuntament, definir les bases per a una futura col·laboració, ampliar el mercat i les possibilitats de negoci, generar contactes amb entitats tecnològiques, universitàries i d'investigació.

L’encontre es durà a terme al Centre d’Empreses de Noves Tecnologies del Parc Tecnològic del Vallès i està obert a empreses, emprenedors, centres tecnològics, universitats, associacions empresarials i entitats vinculades al territori. Per a participar cal que les entitats complementin i retornin al PTV el formulari d'inscripció (http://cerdanyolaconnecta.ptv.cat/) abans del 15 de març.

Programes de suport a l'empresa i emprenedors/es

Dins el programa Cerdanyola Connecta: Xarxa de Valor Compartit també se celebraran tres jornades pensades perquè empresaris, directius i emprenedors coneguin de primera mà els principals agents socioeconòmics (i els seus representants) que presten serveis al nostre territori i que poden facilitar la seva tasca empresarial.

Dimecres 13 de març: Creació, consolidació i internacionalització de l'empresa.

Divendres 15 de març: Finançament, innovació i transferència de coneixement.

Dimarts 26 de març: Col·laboració Empresarial i Bones Pràctiques Empresarials.

Per a qualsevol dubte i/o informació:  93 5947050 Ext- 6611 - 6617- Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica 

Comparteix