Es retransmetrà per streaming: Què és la Indústria 4.0?
Edició/ 9 de Març de 2017

Avui, l'Ateneu Barcelonès acollirà un nou Diàleg Ciència, Tecnologia i Coneixement. Aquest cop anirà a càrrec de Xavier Pi, enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, pèrit judicial expert en informàtica industrial i TIC.

El terme Indústria 4.0 va ser encunyat pel govern alemany per descriure la fàbrica intel·ligent, una visió de la fabricació informatitzada amb tots els processos interconnectats per Internet de les Coses (IoT). És el que coneixem com Internet industrial de les coses, I2OT. S'espera que el nou concepte d'indústria 4.0 sigui capaç d'impulsar canvis fonamentals al mateix nivell de la primera revolució industrial a vapor, la producció en massa de la segona i l'electrònica i la proliferació de la tecnologia de la informació ha caracteritzat la tercera.

Xavier Pi parlarà d'aquest nou paradigma al proper Diàleg Ciència, Tecnologia i Coneixement, que tindrà lloc avui, a les 19.00 hores, a la sala Segarra de l'Ateneu Barcelonès.

El diàleg es retransmetrà per streaming. A més, recordeu que els Punt TIC interessats us podeu connectar a la sessió a través de videoconferència.

Font: http://punttic.gencat.cat/esdeveniment/que-es-la-industria-40

Comparteix