Inici de sessió d'usuari

Estudiants de la UAB guanyen l'Urban Greenhouse Challenge
Edició/ 7 de Setembre de 2020

L'Equip Bagua, format per cinc estudiants del Màster en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social de l'ICTA-UAB, és el guanyador de l'Urban Greenhouse Challenge, una competició internacional organitzada per la Wageningen University & Research (Països Baixos), en què han participat 53 equips de 79 universitats.

Durant els deu mesos intensius, han rebut el suport d’experts internacionals, han participat en diversos esdeveniments en línia i han treballat molt en el seu disseny en el difícil context de la Covid-19. Després de dues rondes de selecció, deu equips internacionals van arribar a la Gran Final que va tenir lloc online el 27 d’agost de 2020 al campus de Wageningen.
Bagua té com a objectiu satisfer les creixents demandes d'aliments produïts localment mitjançant el cultiu d'aliments nutritius de manera sostenible. Més enllà de la producció d'aliments, l'objectiu de Bagua és construir comunitats fortes, connectades i saludables. Bagua enfortirà i portarà de tornada l'agricultura tradicional xinesa a l'entorn urbà mitjançant la connexió de la comunitat local amb el lloc de procedència dels seus aliments.
 
Font:
Uab.cat
 
Comparteix