Eurecat-CTM s’integra al consorci europeu de reutilització de l’aigua
Edició/ 17 de Novembre de 2016

El centre tecnològic Eurecat-CTM (membre de TECNIO) forma part, des d’aquest octubre, del consorci Water Reuse Europe, l’associació europea de referència que integra els actors més destacats en l’àmbit de la reutilització i de la gestió sostenible de l’aigua a nivell continental.

L’entitat Water Reuse Europe aglutina els principals actors europeus en reutilització de l’aigua.

D’aquesta manera, Eurecat-CTM aporta la seva expertesa en gestió de l’aigua i economia circular a un consorci format per més de 15 entitats públiques i privades que canalitzen la transferència de coneixement i promouen la innovació en un sector estratègic i en constant creixement.

Es tracta d’un sector en constant creixement i estratègic per a la Unió Europea.

Aquesta integració permetrà a Eurecat-CTM “estar al dia” de les principals novetats del sector a nivell europeu i “ser més competitius a l’hora d’aportar solucions a empreses catalanes en matèria de regeneració i de reutilització”, segons destaca Xavier Martínez, responsable de la Línia de Tecnologia de l’Aigua de la Unitat de sostenibilitat d’Eurecat. El centre tecnològic té una àmplia trajectòria en l’elaboració de projectes innovadors en la gestió de l’aigua, un coneixement adquirit que permetrà al consorci “desenvolupar noves tecnologies i sistemes”, remarca Martínez.

La integració permetrà a Eurecat participar en un major nombre d’iniciatives europees i oferir un servei més competitiu a les empreses catalanes.

El Consorci Water Reuse Europe s’integra en el projecte DEMOWARE de gestió eficient de l’aigua, una iniciativa finançada per la Comissió Europea, formada per 27 socis de 10 països europeus i liderada pel mateix centre tecnològic Eurecat-CTM.

Font: web Eurecat

Comparteix