Inici de sessió d'usuari

Experts en dret mercantil debaten sobre disseny, distribució i marques
Edició/ 13 de Novembre de 2015

El Centre d'Economia Industrial organitza un any més la Jornada sobre Dret de la Propietat Industrial el proper 12 de novembre a barcelona. Aquesta és la sisena edició de la trobada on diferents especialistes parlaran sobre disseny, invencions, distribució i marques dins l'àmbit mercantil i industrial.

La Casa Llotja de la Mar de Barcelona acull, un any més, la Jornada de Barcelona sobre Dret de la propietat Industrial, que s'organitza des del Centre d'Economia Idustrial en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats de Barcelona. El 12 de novembre, a les 9.15h, s'inicia aquesta jornada on es tractaran temes de l'àmbit mercantil com el disseny, les invencions, la distribució i les marques.

La jornada té com a objectiu debatre problemes entre es diferents agents de la propietat industrail, advocats, magistrats i els representants de grans marques per mirar de trobar solucions o respostes que permetin millorar el confort en les relacions mercantils. El programa s'estructura en conferències i taule rodones sobre aspectes diversos.

Dirigida per Ramon Morral, professor del Departament de Dret Privat de la UAB, compta amb experts en el marc del dret mercantil com Eva Maria Domínguez, Fernando Carbajo, Ricardo Alonso, Ángel Martínez i Antonio Perdices, entre d'altres, per aportar i debatre qüestions legals d'interès per a les marques i les empreses que les creen.

En el camp del disseny i la moda, es parlarà de com protegir una nova invenció davant de la possibilitat de patir còpies de tercers. També es parlarà d'invencions en el camp de la investigació sobre com protegir la titularitat d'una nova creació intel·lectual. Pel que fa a les distribucions i marques, es parlarà sobre paròdies, la distribució de marques blanques i la marca des de la perspectiva del consumidor.

Per obtenir més informació sobre la notícia, premeu l'enllaç.

FONT: UAB

Comparteix