Inici de sessió d'usuari

Expofranquicia
Dijous, 21 Abril, 2016 - 10:00 a Dissabte, 23 Abril, 2016 - 18:00

Expofranquicia 2016 (22ª Edició) a Madrid li permet descobrir noves oportunitats i ofertes a franquícies, així com tota la informació per triar encertadament una franquícia i assessorament clau per posar en marxa aquest tipus de negoci.

Més de 350 ensenyes i 15.716 visitants de tota la geografia espanyola i 45 països, segons dades de l'última edició, configuren una plataforma de gran dinamisme i revelen l'alt nivell de representativitat oferta / demanda assolit per aquest Saló.

El Fòrum Madrid Franquícia, organitzat en col·laboració amb AEF (Asociación Española de Franquiciadores), oferirà diàriament activitats de formació, assessorament, i abordarà temes estratègics al voltant de la franquícia.

L'oferta d'Expofranquicia comprendrà una àmplia varietat de sectors entre els quals es troben Agències de Viatge, Alimentació, Consultories i Associacions, Cosmètica i Bellesa, Fotografia, Gelateria i Pastisseria, Hostaleria i Restauració, Impremta, Arts Gràfiques i Retolació, Informàtica, Joieria i bijuteria, Moda i Complements, Mobles i Decoració, Oci, Educació i Formació, Papereria i Material d'Oficina, Serveis automobilístics, Serveis Financers, Serveis Immobiliaris i Tintoreries.

Per obtenir més informació, cliqueu l'enllaç.

TAGS
Comparteix

afegir comentari

Inicieu sessió o registreu-vos per a enviar comentaris