Esteu aquí

Festa infantil al Pla de les Alzines

Sense definir

Cerdanyola Comerç i Serveis tanca la campanya de fidelització "Enganxa't al seu comerç" amb una festa infantil al Pla de les Alzines (davant del mercat de les Fontetes). La cita serà aquest dissabte a partir de les 17 hores, amb animació i castells inflables. Durant la festa es lliuraran quatre lots de productes, valorats en 1.000 euros cadascun, als guanyadors de la campanya.

Durant tres mesos els comerços associats han repartit entre els seus clients cartilles que s'havien d'omplir amb deu enganxines, que s'havien d'aconseguir comprant als establiments de l'entitat. Les cartilles amb totes les enganxines i amb les dades del participant entraran en el sorteig i quatre seran els afortunats. 

El sorteig es farà aquest 17 de setembre i es contactarà amb els guanyadors perquè assisteixin al lliurament. El president de l'associació, Xavi Olivé, ha destacat l'alta participació en aquesta primera acció de fidelització de l'entitat. En total s'han repartit 12.000 des dels 180 comerços adherits, "això vol dir que la campanya ha arribat i estem recollint moltes cartilles emplenades per al sorteig".

Font: Cerdanyola al dia