Finalitza la primera edició del Curs Entorns d’Aprenentatge Personal del programa TTT
Edició/ 21 de Octubre de 2022

Les persones participants al curs, organitzat pel Servei de Promoció Econòmica en el marc de les actuacions Activa Vallès +60 Treball, Talent i Tecnologia ‘Silver Economy’ de la Diputació de Barcelona, van rebre el diploma acreditatiu de la formació

Ha finalitzat la primera edició del Curs Entorns d’Aprenentatge Personal – Metodologia PLE (Personal Learning Environment) en el que han participat 40 persones en situació d’atur i que han pogut desenvolupar la seva idea de negoci i paral·lelament formació en l’àmbit de la digitalització i competències tecnològiques. El curs s’ha realitzat seguint la metodologia innovadora PLE basada en l’autoaprenentatge de competències transversals o específiques del sector Silver Economy. La formació s’ha basat en l’empoderament de les persones perquè siguin protagonistes actives en el procés de millora de les seves habilitats i competències.

A l’acte de lliurament de diplomes han participat l’alcalde, Carlos Cordón, i la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché. L’alcalde ha volgut felicitar a totes les persones participants a la formació i les ha animat a seguir formant-se per assolir els seus objectius en  una societat que està en ple procés de canvi.

 

Programa Talent, Treball i Tecnologia

La formació PLE forma part del programa TTT, que te com a finalitat promoure el Treball digne, la millora competencial del Talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia. El programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) és un dels 21 projectes transformadors que formen part del Pla de Mandat de la Diputació de Barcelona 2020-2023 i s’emmarca dins del pla de reactivació econòmica i social dels municipis de la província de Barcelona. Cerdanyola forma part d’un dels 4 projectes supramunicipals del Vallès Occidental, i juntament amb Sabadell, Castellar I Badia del Vallès han decidit treballar la cadena de Valor Silver Economy o de productes i serveis per a persones majors de 60 anys sota el nom Activa Vallès.


Àlbum de fotografies de l'acte de lliurament dels diplomes

 

Comparteix