Inici de sessió d'usuari

Fomentar l'ocupació i la creació de llocs de treball qualificat amb accions de formació i coaching personalitzat.
Talent/ 23 de Novembre de 2011

Cerdanyola Oberta vol esdevenir una plataforma de promoció de projectes innovadors, aportant les eines i la informació necessària per facilitar la identificació de noves oportunitats de negoci, fomentant nous intercanvis comercials i de coneixement i accions conjuntes en projectes d’R+D+I. Per poder aconseguir aquests objectius, des de Cerdanyola Oberta, s'ofereixen serveis d'assessorament ide formació en línia especialitzats i un repositori de continguts d’alta qualitat en innovació i TIC.

L'ús de tecnologies web 2.0 i el foment de la interació entre els membres de la comunitat de persones, empreses i institucions que participen a Cerdanyola Oberta aporten nous elements de competitivitat al teixit productiu local i volen ser un nou element que fomenti noves idees i formules innovadores per la creació d’empreses i ocupació.

Un dels serveis que ofereix Cerdanyola Oberta és el coaching personalitzat i accions de formació que mitjançant la gestió de contactes i les relacions interpersonals permeti fomentar la creació i ocupació de llocs de treball qualificat.

TAGS
Comparteix