Formació i Treball a Canserraparera

Joves per l'ocupació: és un programa innovador de suport a l'experiència pràctica orientat a la formació i la inserció laboral de joves amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat i facilitar una experiència laboral en empreses.

  • Especialitat formativa: Auxiliar administratiu amb atenció al client.
  • Oficis que es poden aprendre: auxiliar d'oficina, d'informació, d'arxiu, telefonista, classificador repartidor de correspondència, recepcionista, etc.
  • Durada del projecte: 1 any (formació: 3,5 mesos / pràctiques: 1 mes màx. / Tutoria: transversal).
  • Adreçats a: joves desocupats entre 16 i 24 anys (i menors de 30 amb certificat de Professionalitat mínim del 33%) amb baixa qualificació (amb o sense ESO) inscrits a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) com a demandants d'Ocupació.

Per a més informació fes un click al següent enllaç: http://www.cerdanyolaoberta.cat/content/arrenca-el-programa-aturats-joves-locupacio 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014”.

 

 

TAGS
Comparteix