Formació online per a empreses i persones emprenedores : Com analitzar les dades i aconseguir oportunitats de negoci
Edició/ 1 de Desembre de 2021

L'objectiu és facilitar als empresaris, empresàries, emprenedors i emprenedores un coneixement necessari i d'actualitat de l'àmbit empresarial

Aquestes accions estan subvencionades per la Diputació de Barcelona. 

Des del Servei Municipal de Treball i  Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola  del Vallès amb la col·laboració dels ajuntaments de Ripollet i Montcada i Reixac s'iniciaran una sèrie de sessions formatives sobre diferents temes relacionats amb la innovació i l'impuls econòmic per les empreses i els emprenedors i emprenedores.
 
Aquestes formacions seran impartides pel Centre Tecnològic Eurecat mitjançant la seva plataforma online, Eurecat Academy.  Les sessions tindran una durada de 2 hores, de 9:30 a 11:30 h, i es portaran a terme el 3 i el 10 de desembre.   
 
Les sessions formatives seran: 
Com analitzar les dades i aconseguir oportunitats de negoci (3 desembre) 
Es parlarà de temes com la digitalització, que és la ciència de les dades, la intel.ligència artificial i el big data, quins valors ens aporten les dades i com ens donen suport en la presa de decisions, quins són els perfils professionals relacionats amb aquest camp, quines són les tècniques estadístiques més utilitzades, com funcionen els algorismes d'aprenentatge automàtic i s'explicarà un cas d'èxit.
 
Gestió del canvi en temps d'incertesa (10 desembre) 
Es parlarà de com es pot planificar i executar el canvi i com es pot liderar des de dins de l'empresa, com es pot acompanyar a les persones dins del procés de canvi organitzacional, la importància de la gestió de la informació i la comunicació en aquests processos, com fer el seguiment i avaluació, quines són les actituds més afavoridores, com es gestionen les emocions i les resistències i la diferència entre canvi i transformació.
 
Les persones interessades es poden inscriure per correu electrònic a empresa@cerdanyola.cat facilitant la informació de contacte de la persona que es vol inscriure, el nom de la sessió formativa, i el municipi de referència. O mitjançant el telèfon 93 594 70 50 ext 3804 / 3611. Rebran l'enllaç per accedir a la plataforma, i podran interactuar amb els assistents i amb el docent per fer preguntes i resoldre dubtes.

Cartell Sessió formativa 3 de desembre

Cartell Sessió formativa  10 de desembre

Comparteix