Inici de sessió d'usuari

Francesc Quer, coaching&training
Coopera/ 13 de Desembre de 2011

Des dels meus inicis em vaig centrar i desenvolupar en l'acompliment com a manager en àrees de màrqueting i comunicació, rrhh i organització, havent treballat en els sectors financer, assegurances, industrial i agències de comunicació. Aquesta etapa professional ha contribuït notablement al fet que conegui en profunditat com funcionen les organitzacions i les persones a les seves diferents àrees, i entengui quins són les seves necessitats i principals reptes.

Des del 2004 fins a l'actualitat em dedico al coaching i com a entrenador en lideratge i comunicació principalment per a directius i equips d'empreses multinacionals i de mitjana dimensió organitzativa. També, desenvolupant processos de marca personal per a professionals i emprenedors.

Algunes empreses i organitzacions privades que he participat: Airfarm, DKV, El Corte Inglés, Esteve, Exon Móbil, Farré Consulting, FBEX, FMC Foret, Grup Ferrer, Grup Sisquella, Institut Gestalt, IN2, La Caixa, Novartis, PepsiCo, RACC, USP Hospitals, Zurich. Per a l'Administració Pública: FGC, Generalitat de Catalunya (CNL, Ensenyament), Hospital Clínic, TMB, UCB.

A més, combino la meva dedicació professional col·laborant amb diverses fundacions: Fundació Esport i Ciutadania, dedicada a la propagació d'aquells valors que connecten l'esport amb la societat; la Fundació Humanitza centrada en l'estudi i desenvolupament del lideratge de la persones en el seu entorn personal i empresarial; i participo activament amb el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, Coordinant el GT de Comunicació i Conflicte en les Organitzacions, i també amb la Federació Internacional de Coaching.
 

TAGS
Comparteix