Inici de sessió d'usuari

Fundación Telefónica, CEOE i la Fundació Laboral de la Construcció llancen un nanograu gratuït per a la digitalització de el sector
Edició/ 23 de Abril de 2020

 

El sector de la construcció està en ple Procés de Digitalització, entre a altres motius per l'arribada de el nou concepte col·laboratiu de treball denominat Building Information Modeling, més conegut com BIM.

Aquesta interessant formació et possibilitarà conèixer àmbits temàtics com la Metodologia BIM (Building Information Modeling), Big Data, internet de les coses (IOT), màrqueting digital, o l'ús eficient del smartphone en la gestió de projectes.

El itinerari formatiu està dirigit per a professionals de l'àmbit de la Construcció, és gratuïta i on line. Té una duració de 230 hores de durada, i està disponible des d'avui, mateix dijous 23 d'abril. Link d' inscripció https://conectaempleo-formacion.fundaciontelefonica.com/con-ceoe-y-flc

 

L'itinerari formatiu d'aquest nanograu de Construcció 4.0 és una bona oportunitat per actualitzar els coneixements en noves tecnologies i utilitzar les noves tecnologies per a un sector de el de la construcció.

 

Continguts:

1. Nous entorns i metodologies de treball en la Indústria 4.0 - 50h

2. Màrqueting Digital i Analítica Web - 50h

3. Ús Eficient del smartphone per a la gestió de projectes, inclosa EPC Tracker - 40h

Continguts específics:

4. Metodologia BIM - 30h

5. Introducció a Internet de les Coses - 20h

6. Introducció a Big Data - 20h

7. Cap a la construcció 4.0: Casos d'èxit - 10h

 

Link d' inscripció https://conectaempleo-formacion.fundaciontelefonica.com/con-ceoe-y-flc

 

Comparteix