Inici de sessió d'usuari

Hexagon Metrology afegeix al sensor de llum blanca una nova funció
Edició/ 17 de Març de 2015

Hexagon Metrology, empresa ubicada al Parc Tecnològic del Vallès,  ha anunciat millores a les característiques de la solució sense contacte PRECITEC LR per a màquines de mesurament de coordenades (MMCs) d'alta precisió, la qual cosa permet utilitzar el sensor òptic per a mesures de superfícies irregulars en una àmplia gamma de tipus de peces.

Dissenyat per oferir resultats precisos d'inspecció encara en les peces de treball més desafiants, el PRECITEC LR fa servir llum blanca concentrada per efectuar mesuraments d'extrema precisió amb un nivell submicrométrico. Amb un angle gran d'acceptació i alta resolució axial, el sensor permet als usuaris inspeccionar peces complexes amb superfícies inclinades, corbes i esfèriques i materials reflectants o dispersius.

Disponible per als models Leitz PMM-C, Leitz Ultra i Leitz Infinity d'Hexagon Metrology, el PRECITEC LR es pot intercanviar automàticament amb sensors tàctils des d'un programa de mesurament, convertint la MMC en una solució multisensor per a una gran varietat d'aplicacions. Sense diferències de manipulació comparat amb sondes tàctils i un abast de mesurament que correspon al de la màquina mateixa, només es requereix una mínima capacitació de l'operador.

"El PRECITEC LR és un sensor òptic realment versàtil que s'integra ràpida i fàcilment en un sistema i millora considerablement el potencial de mesurament d'una MMC," va explicar Micha Neininger, Gerent de productes per a sensors en Hexagon Metrology. "Un punt de molt petit diàmetre permet als operadors utilitzar aquesta solució de mesura òptica sense contacte en superfícies irregulars, la qual cosa fa possible comprovar les variacions de la superfície encara en peces fràgils o mal·leables en les quals la inspecció tàctil no és una opció. "

Ja es pot sol·licitar el nou PRECITEC LR amb les noves màquines Leitz PMM-C, Leitz Ultra i Leitz Infinity o com una opció de reajustament. La funció de mesurament de superfícies irregulars requereix el mòdul corresponent del programa Quindós.

Font: web Hexagon Metrology

Comparteix