Inici de sessió d'usuari

I Jornada per Pimes "Grup Connect-EU"
Edició/ 13 de Desembre de 2011

El proper 14 de desembre té lloc al Citilab la I Jornada Grup Connect-EU Media, Mobilitat i Interacció, destinada a analitzar les relacions entre les Pimes i la Unió Europea. A la jornada es desenvoluparan diferents activitats, com conferències, tallers i reunions. Participaran ponents provinents del món de l'empresa, la recerca i la innovació.

El Grup "Connect-EU Media, Mobilitat i Interacció (MMI)", coordinat per i2CAT, és una iniciativa impulsada per ACC1Ó i AGAUR (Generalitat de Catalunya). El grup està format per representants d'empreses i entitats d'investigació catalanes dedicades al sector multimedia, a la creació de serveis i aplicacions audiovisuals i al desenvolupament de videojocs o les tecnologies de realitat augmentada i virtual, per tal de fer de pont entre la Unió Europea i les pimes catalanes d'aquests sectors. Podeu seguir les actualitzacions del grup al Twitter @connecteummi i també a la seva pàgina de LinkedIn "Grup Connect-EU-MMI".

L'esdeveniment del 14 de desembre començarà a les 9:00 hores, i s'espera que duri fins les 16:30.
La inscripció és gratuïta i es pot confirmar assistència enviant un correu electrònic a la següent adreça: mjsole@citilab.eu.

Data d'elaboració: 12/02/2011
Font i fotografia: notícia citilab, 12/12/2011

TAGS notícia, TIC
Comparteix