I Jornades Tècniques Institut Jaume Mimó
Edició/ 10 de Abril de 2012

 

Entitats del Parc Tecnològic del Vallès(PTV) han participat aquesta setmana en diverses activitats de les primeres jornades tècniques de FP que ha organitzat l'Institut cerdanyolenc Jaume Mimó.

La Sra. Yolanda Beltrán, Responsable d'Orientació i Inserció del Departament de Formació d'Ascamm i Xavier Garriga, Adjunt a Direcció del Parc Tecnològic del Vallès, S.A. van participar a la taula rodona "Requisits de perfils professionals en temps de crisi, quins treballadors busquen les empreses", acompanyats per la Sra. Carolina Martel, empresària i Delegada Territorial de Grupo IENR, i la Sra. Mercè Rom, Cap d'Estudis de FO de l'Institut Jaume Mimó, qui va actuar com a moderadora. L’acte es va celebrar el dimarts 27 de març a l'Aula Magna i hi van assistir un més d'un centenar d'estudiants i professors del Centre.

L'endemà, la Sra. Rosa Mª Pérez, Màrqueting Manager de Laboratorios Lacer, S.A., va oferir la conferència "Comercialització de producte".

El Parc Tecnològic del Vallès va felicitar a la Direcció de l'Institut Jaume Mimó de Cerdanyola del Vallès per aquesta iniciativa donat que permet apropar els móns docents i empresarials de la ciutat.

Font: www.ptv.cat  30/03/2012 


TAGS LACER, PTV
Comparteix