Inici de sessió d'usuari

I ruta de la tapa de Sant Martí
Hostaleria/ 19 de Novembre de 2014

Després de l’èxit de l’anterior ruta de la bona tapa, l’associació de comerciants Sant Antoni Bonasort organitza de nou una ruta de tapes amb la col•laboració del Gremi i de la Federació d’Hostaleria, Comerç i Oci nocturn. En aquesta primera edició de la Ruta de Sant Martí també col•laboren l’agrupació gastronòmica i cultural el Pansalet. El contingut serà pràcticament el mateix que l’anterior ruta de la bona tapa, però a petició dels establiments que participen s’amplia el recorregut a un cap de setmana sencer, en aquest cas el dissabte 22 i el diumenge 23 de novembre. Els establiments d’hostaleria que participen a la ruta són o directament associats a l’associació de comerciants de Sant Antoni Bonasort o establiments que d’una o altra manera han col•laborat amb ella i pertanyen al Gremi d’Hostaleria i a la Federació.

L’objectiu és donar a conèixer els bars i restaurants associats o col•laboradors agremiats i que els ciutadans puguin anar de tapes o a sopar sense sortir del poble i a la vegada promocionar el comerç local que donaran els tiquets de descompte als seus clients. Els establiments que participen en la ruta oferiran 1 tapa amb una beguda per 3’50 euros. Els comerços associats a l’associació Sant Antoni Bonasort repartiran vals amb un 1 euro de descompte entre els seus clients com a promoció de la ruta. Els bars i restaurants que participen en la tapa: Bar Alcazabar, El racó de la Plaça, El Caliu, Tropecien, Cal Pepelu, Cal Pintxo, Oddvar, Pubblic, Los Caracoles, Can Vidal’3, La Terrasseta i El Pansalet.

L’alternativa a la tapa l’oferiran alguns restaurants que han preparat un menú tancat el dissabte 22 a la nit per 19,90 euros per aquells que es vulguin entaular. Els establiments que fan el menú: Los Abetos, El Racó de la Plaça, El Caliu, Pizzeria Sole-Rossonero, Cal Pepelu, Oddvar, Pubblic, Can Vidal’3 i La Terrasseta.

La copa es podrà fer a partir de les 23.00 del dissabte a la cocteleria Blue Note que ha preparat per a l’ocasió un gintonic premium a un preu de 6 euros, també s’han afegit a la copa els establiments Cal Pintxo i Oddvar.

A la plaça Constitució es donarà el tret de sortida el dissabte a les 10.00 h amb una actuació musical que finalitzarà a les 12.00 h, així la gent podrà començar a fer el recorregut de la ruta de la tapa de Sant Martí. L’associació de comerciants conjuntament amb El Pansalet tindran una carpa a la mateixa plaça Constitució. Els tiquets de descompte d’1 euro estaran personalitzats per cada establiment participant, els menús del dissabte nit hauran de contractar-se directament amb els restaurants que els ofereixen.

Aquesta iniciativa vincula directament el teixit comercial de Sant Antoni Bonasort amb l’hostaleria, dos importants motors econòmics de la ciutat.

TAGS
Comparteix