Inici de sessió d'usuari

Ikea Sabadell, obrirà el 4 de desembre
Edició/ 5 de Octubre de 2012

La botiga Ikea de Sabadell obrirà les portes el dimarts 4 de desembre, segons va informar la companyia sueca a través d'un comunicat. Serà el magatzem Ikea més gran de tot Espanya, amb una superfície total de 40.000 metres quadrats. Hi treballaran 380 persones i es calcula que, a més, es generaran uns cinquanta llocs de treball indirectes. 

La nova botiga, que ha suposat una inversió de 60 milions d'euros, està ubicada al complex Via Sabadell, a Sant Pau de Riu-sec. Es tracta de la nova zona comercial on també hi ha les botigues de Leroy Merlin o Conforama.

La de Sabadell serà la quinzena botiga Ikea que hi haurà a l'Estat i la tercera a Catalunya. Les altres dues estan ubicades a Badalona i l'Hospitalet del Llobregat. A més, IKEA té dos centres de distribució a Valls, Tarragona, que subministren productes a les botigues de la companyia del sud-oest d'Europa i que constitueixen la base logística en la península.

Ikea Sabadell tindrà tindrà 2.108 places d'aparcament distribuïdes en dues plantes de pàrquing subterrani. Ara com ara, ja s'ha acabat la façana exterior i gairebé tota la teulada de l'edifici, actualment s'està habilitant l'interior de la botiga.

A l'establiment vallesà instal·larà el Glasshouse per primera vegada a Espanya. Es tracta d'una estructura de metall i vidre de 1.600 metres quadrats integrada completament a l'edifici principal, que albergarà les futures seccions de Plantes i Mobles d'Exterior de la botiga.

LÍDER MUNDIAL DEL MERCAT DE MOBILIARI I D'OBJECTES DE DECORACIÓ

IKEA és la líder en el mercat de la distribució de mobiliari i objectes de decoració per a la llar. Al tancar l'exercici 2011, IKEA tenia 325 botigues en 38 països, 287 de les quals estan gestionades pel Grup IKEA, i les altres 35 estan en règim de franquícia. El grup dóna feina a 131.000 persones.

 

Font i fotografia: notícia de www.elperiodico.cat 04/10/2012

Comparteix