Inici de sessió d'usuari

iMath Research al "Racó de l'Emprenedor"
Edició/ 17 de Desembre de 2014
Els emprenedors Isaac Pinyol i Iñigo Zubizarreta presentaran la versió beta del seu producte iMath Cloud que ofereix infrastructura de computació i de treball collaboratiu al núvol per científics de dades.
 
El sistema Imath Cloud permet realitzar anàlisis de dades de manera fàcil i senzilla des de qualsevol lloc o dispositiu ja que funciona en terminal o en servidor remot, a través d’accés a Internet. Igualment, el sistema dóna la possibilitat d’implementar i desenvolupar treballs col·laboratius, creant projectes conjunts i permetent compartir fitxers i entorns de treball.
 
Per tal d’optimitzar la qualitat del producte i adaptar-lo al màxim a les necessitats reals dels clients i el mercat, l’empresa ha posat la versió beta del sistema iMathCloud a disposició de científics, empreses i universitats perquè puguin provar-la. Per això, en la jornada els asssitents podran utilitzar, testejar i verificar aquest nou producte, amb el qual podran desenvolupar projectes, comptant sempre amb els recursos computacions que necessitin.

Més Informació:Inscripció

Font: Web PRUAB
Comparteix